Personvernerklæring

Norsk Stålforbund beskytter dine personopplysninger og her kan du finne ut hvordan vi behandler informasjon om deg og hvordan vi bruker såkalte informasjonskapsler. Du er alltid velkommen til å kontakte oss dersom du har spørsmål angående behandlingen av dine personopplysninger.

Personopplysninger som vi samler inn om deg og formålet.
Vi behandler hovedsakelig din e-postadresse, postadresse og ditt navn med det formål å levere tjenester, produkter eller informasjon som du har bedt om. Denne informasjonen kan også brukes til å informere deg om våre arrangementer og produkter som vi finner er av interesse for deg.

Behandlingen av dine personopplysninger skjer alltid i samsvar med gjeldende lovgivning. Vi behandler dine personopplysninger når det er nødvendig for å oppfylle en kontrakt med deg eller svare på din forespørsel om tjeneste eller når vi har en annen legitim og berettiget interesse i å behandle dine personopplysninger, for eksempel en interesse i å kunne markedsføre våre tjenester, informere om vår virksomhet og våre interesseområder.

Dine personopplysninger lagres for eksempel når du registrerer deg for å delta på våre arrangementer, bestiller en tjeneste eller et produkt.

Deling og lagring av dine personlige data
I noen situasjoner er det nødvendig for oss å engasjere andre parter for å utføre arbeidet vårt. Det handler for eksempel om at vi bruker ulike leverandører, for eksempel innen IT, distribusjon av trykksaker og økonomi. De fungerer som personopplysningsassistenter for oss.

Vi har alltid som mål at dine personopplysninger skal behandles innenfor EU/EØS, men noen ganger er dette ikke mulig. Dette gjelder for eksempel hvis vi deler dine personopplysninger med en persondatabehandler som enten selv eller gjennom en underleverandør er etablert eller lagrer informasjon i et land utenfor EU/EØS.

Samtykke til bruk av personopplysninger i bilder
Bilder, inkludert levende bilder (i filmer og nettsendinger), der jeg opptrer på arrangementer i regi av Norsk Stålforbund, kan brukes til publisering i Stålforbundets kanaler: nettside, sosiale medier og trykt materiale (skrivinger, rapporter og som). Bildene vil kun brukes der Stålforbundet står oppført som avsender.

Dine rettigheter
Hvis du oppdager at noe er galt, har du rett til å be om at dine personopplysninger blir rettet. Du kan også fylle ut ufullstendige personopplysninger. Du har også rett til å vite hvilke personopplysninger vi behandler for deg.

Du har selvfølgelig også rett til når som helst å be om at vi sletter personopplysningene vi har om deg, i så fall gi oss beskjed via kontaktinformasjonen nedenfor.

Informasjonskapsler
Denne nettsiden inneholder såkalte informasjonskapsler. En informasjonskapsel er en kort tekst som lagres i nettleseren din på din første kontakt med webserveren og deretter sendes tilbake til webserveren på hver ny kontakt. Dette lar webserveren gjenkjenne nettleseren din.

Vi bruker Google Analytics for å spore trafikk på nettsiden. På enkelte sider er det innebygd materiale som f.eks videoklipp, som kan sette informasjonskapsler samt såkalte Flash-informasjonskapsler.
Videre brukes sosiale plugins fra Facebook, Twitter og LinkedIn, som også setter informasjonskapsler.

Hvis du ønsker å unngå lagring av informasjonskapsler, kan nettleseren din stilles inn slik at du automatisk nekter lagring av informasjonskapsler eller blir informert hver gang et nettsted ber om å lagre en informasjonskapsel. Gjennom nettleseren kan også tidligere lagrede informasjonskapsler slettes.
Du kan selvfølgelig også bruke nettsiden vår uten informasjonskapsler.

Kontaktinformasjon for personopplysningsansvarlig
Norsk Stålforbund
Stortorvet 10
0155 Oslo
Telefon: +47 41 02 15 98
E-postadresse: post(at)stalforbund.com
Hjemmeside: www.stalforbund.no
Organisasjonsnummer: 892 021 872

Den teknologiske utviklingen er rask og vi kan gjøre endringer i vår personvernpolicy, men siste versjon av personvernpolicyen er alltid tilgjengelig her på nettsiden.